Szakmát szeretnél tanulni? Minőségi oktatást biztosító iskolát keresel Győrben? Piacképes szakmák közt szeretnél válogatni? Nálunk mindezt megteheted!

Miért tanulj tanfolyamainkon?

Tudjuk, hogy nem könnyű felnőttként visszaülni az iskolapadba, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy megkönnyítsük számodra a tanulást. Oktatóink nem poros tankönyvi leckéket, hanem a szakma legjavát adják át a képzéseken a tanulóknak, gyakorlati ismeretekkel kiegészítve. A tanfolyamokon színvonalas tantermekben, modern eszközökön gyakorolhatsz, hogy a munkaerőpiacnak megfelelő ismereteket szerezz a választott tanfolyam végére.

  • Munka mellett is elvégezhető képzések.
  • Minőségi oktatás.
  • Gyakorlatorientált tanfolyamok.
  • Modern tantermek.
  • Nincsenek rejtett költségek.

Küldetésünk:

Az élethosszig tartó tanulás napjainkban kiemelkedően fontos. Ritka manapság az, ha valaki egész életében egy munkahelyen dolgozik, és az első választott szakmájával tud a nyugdíjas évekig elhelyezkedni. Célunk, hogy segítsünk azoknak, akik szeretnének szakmát váltani, vagy munka mellett megszerezni első szakmájukat.

Ha úgy gondolod, hogy nem életed legjobb állásában dolgozol, bizonytalan a munkahelyed, esetleg szeretnél többet keresni, akkor jó helyen jársz. Oldalunkon olyan versenyképes szakmát adó, Győrben induló tanfolyamok közül válogathatsz, melyekkel megalapozhatod a jövődet. Tanfolyamainkkal gyorsan el tudsz majd helyezkedni, vagy akár saját vállalkozásodat is elindíthatod.

Vedd kezedbe a sorsodat, és válogass tanfolyamaink közt! Neked csak tanulnod kell, minden mást iskolánk biztosít!

5

helyszín


A tanfolyamok több győri helyszínen is indulnak.
10

tanfolyam


Több, mint 10 tanfolyam közül választhatsz weboldalunkon.
5

szakmacsoport


Több, mint 5 szakmacsoport közül válogathatsz.
195

visszatérő tanuló


2016-ban több, mint 195 tanuló tért vissza hozzánk és jelentkezett egy második szakmára.

Hogyan jelentkezhetsz Győrben induló tanfolyamainkra?

Csak töltsd ki a választott tanfolyam oldalán található űrlapot, és azonnal elküldjük Neked a tanfolyamot indító iskola elérhetőségét. Ha bármilyen kérdésed lenne a tanfolyamokkal kapcsolatban, az űrlapon közvetlenül az iskolának felteheted azt. Az űrlap kitöltésével még nem jelentkezel az adott képzésre, az még nem kötelez semmire, csupán érdeklődsz. Ezután megkapod az iskola elérhetőségét, választ kapsz a kérdéseidre, és utána szabadon el tudod dönteni, hogy szeretnél-e jelentkezni az adott győri tanfolyamra, OKJ-s képzésre.

AIRPRESS LOADED

DELAYED QUERY : /Adatok : 573a0cceda4bd1748ab965a06c640d62 Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "")